+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Zoek en boek je ideale vakantie op Moulin de Hotton!

Vakantie in de Ardennen, direct langs de Ourthe..

Moulin de Hotton is een prachtig vakantiepark midden in de Belgische Ardennen. Naast de mooie bossen, kastelen, grotten en idyllische dorpjes is Moulin de Hotton bij uitstek geschikt voor een fantastische vakantie. Sportief op vakantie? Geen probleem, in de directe omgeving van Moulin de Hotton kun je fantastisch mountainbiken, raften of abseilen. Een beetje rustiger is ook prima, want Moulin de Hotton biedt een prachtige locatie om te wandelen en te fietsen. Ook voor een wandeltocht met  de hond in een prachtige omgeving is ons domein geschikt. Voor ieder chalettype hebben we types waar zowel honden wel of niet zijn toegestaan. Ook kunt u bij Moulin de Hotton terrecht voor uw tweede verblijf in de Ardennen.

Ontdek Domaine Moulin de Hotton

Profiteer nu van de dubbele vroegboekkorting. Deze dubbele vroegboekkorting in enkel geldig op boekingen geplaatst voor 26 januari. De korting kan oplopen tot 44%. 

Vroegboekkorting

Een vakantie in de Ardennen is ideaal tijdens de voorjaarsvakantie. Wandelen, fietsen, moutainbiken of vissen? Het kan allemaal in de voorjaarsvakantie op Moulin de Hotton.

Boek direct

Chalet Forel - 2 .

26 januari • 4 dagen

Chalet Forel - 2 .

29 januari • 5 dagen

Chalet Zalm - 4 .

02 februari • 4 dagen

Beleef...

De prachtige Ourthe van dichtbij..

Ontdek de avonturen

Geniet...

Van de prachtige landschappen en heerlijke rust..

Ontdek de mooiste plekjes