+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Profiteer van vroegboeken en andere voordelen...

Vroegboekkorting

Als u minimaal 1,5 maand van te voren boekt, ontvangt u al vroegboekkorting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 20%. De vroegboekkorting is te combineren met verschillende andere kortingen. Daarnaast bent u zeker van uw chalet in de door u gekozen periode.

Libelle's dubbele vroegboekkorting

Op boekingen geplaats voor 26 januari verdubbelen wij de vroegboekkorting voor boekingen die tussen de 3 en 8 maanden op voorhand worden geboekt. Door de combinatie met de familiekorting / 50+ en de weekkorting kan uw totale korting oplopen tot 44%. De weekkorting wordt niet automatisch toegepast, dit wordt door Moulin de Hotton achteraf afgetrokken op de definitieve reservatie.

Vroegboekkorting is op Domein Moulin de Hotton het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete chalet in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een chalet te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie op Moulin de Hotton!