+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Eropuit in de Ardennen

Ontdek Moulin de Hotton

De Belgische Ardennen is een verrassend mooi gebied in het hart van Europa. Deze 'groene long van België' is een ideale bestemming om te genieten van rust en van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Belgisch Luxemburg zal u verleiden met haar ongerepte, betoverende natuur. De beekjes en rivieren meanderen vreedzaam door het golvende, tijdloze landschap. Daarnaast is de provincie Luxemburg met haar Ardense bossen ook één groot actieterrein voor wandelaars, ruiters en outdoor sporters die zich ten volle kunnen uitleven in de omgeving van Hotton.

En er is nog zoveel meer...

Belgisch Luxemburg is een paradijs voor knideren. Naast het vissen, fietsen en wandelen is er in de Ardennen veel te ontdekken. De Grotten van Hotton, Durbuy (met een toeristische trein voor kinderen een hele ontdekking) en het wildpark in Parc Gibier La Roche.

Met de landelijke wegen door het bos, met de golvende riviertjes en ruime velden is de Ardennen uitstekend voor de actieve vakantiegangers.

Naast de natuurlijke rijkdommen, bezit de omgeving ook een buitengewoon architecturaal erfgoed, dat dateert uit verschillende periodes. Belgisch Luxemburg is een echte tijdmachine die klein en groot zal verrassen.

Zoek en boek je ideale vakantie op Moulin de Hotton!