Groepsverblijf La Foulerie

Groepsverblijf La Foulerie

U kan op Domein Moulin de Hotton ook verblijven in grote groep. La Foulerie is onze eerste luxegîte die plaats biedt aan 12 - 15 gasten. Geniet van deze gerenoveerde eeuwenoude woning in hartje Hotton en ontdek de rust in de Ardennen. Wakker worden in de Ardennen was nog nooit zo heerlijk met het adembenemende zicht op de Ourthe, het prachtige groene landschap en de magnifieke omgeving. 

Gezellig samen koken kan in onze grote open keuken en geniet van een heerlijke trappist in onze uitzonderlijke ruime leefruimte. De kids kunnen genieten van een ontspanningsruimte met tafelvoetbal, tafeltennis en biljart of op het graspleintje aan de Ourthe, grenzend aan het domein.

Op de bovenste verdieping is een dakterras met zowel zicht op het domein als op de Ourthe. Iedereen zal ongetwijfeld genieten van de prachtige Ardennen in het pitoreske dorpje Hotton. 

Bakker, slager en supermarkt, ... zijn gelegen op slechts 5 minuten wandelen van La Foulerie gezien het groepsverblijf in hartje Hotton gesitueerd is.

  • 400m² oppervlakte met 6 badkamers & 6 slaapkamers
  • 7 toiletten - 2 vaatwasmachines - wasmachine - droogkast en strijkplank
  • Uitzonderlijke grote leefruimte, ontspanningsruimte met biljart, tafeltennis, tafelvoetbal met gratis Wi-Fi
  • Luxueus dakterras met zicht op de Ourthe