+32(0) 11 60 37 52 Veiligheidsmaatregelen

Uw jaarplaats in de Ardennen

Uw stacaravan langs de Ourthe?

Camping le Moulin de Hotton ligt uniek in het centrum van het stadje Hotton langs de Ourthe, op 150 m achter de centrumkerk. Er zijn cafés restaurants, bakkers en een supermarkt op wandelafstand. Dit is zonder meer onze grootste troef. Van hieruit kan u in alle rust de gehele Ardennen ontdekken. U geraakt niet uitgekeken en zal dagen, weken ja zelfs jaren nodig hebben om alle culturele en andere bezienswaardigheden te ontdekken.

Voor jong en oud biedt deze regio u tal van uitstappen die uw bezoek meer dan waard zijn. Vergeet zeker Riveo en de Grotten van Hotton niet. We verhuren grote plaatsen waar u kan beschikken over een ruim perceel waarop plaats is om uw auto te parkeren, een tuinhuisje te plaatsen, een terras aan te leggen of uw caravan (staan of trek) met een voortent uit te breiden. Alle nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit, water en rioolaansluiting zijn aanwezig. De plaatsen zijn beperkt en erg gegeerd. Snel zijn is dus de boodschap, want op is op!

Bent u op zoek naar zo'n leuke jaarplaats voor uw sta- of trekcaravan? U kan ons domein steeds een bezoekje brengen, liefst na afspraak. We zetten de koffie of trappist klaar. Tot dan!

Tel nr Secretariaat: +32 (0) 11 60 37 52
Tel nr Concierge: 0478 34 20 63

Wij spreken Nederlands en Frans.

Neem contact op

* is verplicht.

Camping le Moulin de Hotton, ideaal voor uw caravan...

  • Centrale ligging tussen Durbuy (9km), Marche en Famenne (9km) en La Roche en Ardenne (15km)
  • Ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken
  • Enkel staanplaatsen voor een volledig jaar beschikbaar

 

Meer info: Bel +32 (0) 11 60 37 52 of mail info@moulindehotton.be

Op slechts 150m van de centrumkerk. In enkele minuten wandelen ben je bij een bakker, slager en supermarkt.

Domein Moulin de Hotton is omheind en er is 24/7 toezicht door de concierge. U kan uw caravan met een gerust hart achterlaten.

Water, elektriciteit en rioolaansluiting zijn het volledige jaar aanwezig op Domein Moulin de Hotton.

Het is eindelijk tijd om te genieten!