+32(0) 11 60 37 52 Aanbiedingen

Route naar Moulin de Hotton

Route naar moulin de Hotton

Domein Moulin de Hotton & de gemeente Hotton ontwikkelen graag mee met de feedback van haar gasten. Zo zijn er momenteel werken aan de gang aan de brug, in het centrum van Hotton. Dit in het kader om de verkeerssituatie ideaal te maken voor in de eerste plaats voetgangers & fietsers.

Daardoor kan het zijn dat jullie tijdens jullie vakantie op Moulin de Hotton een omleiding dienen te volgen. Onderstaand plannetje geeft alvast een kleine verduidelijking.

 

 

 

Update 09 08 21: Er wordt momenteel gewerkt op de burg in het centrum van Hotton. Via de bordjes 'omleiding', kan u er perfect met de wagen geraken.

Domein Moulin de Hotton is gemakkelijk te bereiken via onderstaand routeplan. Komt u van Limburg, dan zal u ongetwijfeld het snelste via Luik en de E25 op ons domein geraken. Gasten die uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen komen, zullen ongetwijfeld langs Brussel rijden. U volgt dan via de N4 over Marche-en-Famenne. Wanneer u in Hotton arriveert, dient u langs de brug bij het restaurant AMBurger de straat in de slaan. U volgt de weg langs de kerk en arriveert bij Domein Moulin de Hotton no ongeveer 150m. Vanaf de brug kan u het domein zien liggen.

Het is eindelijk tijd om te genieten!