Geniet van vroegboekvoordelen, bij ons in de Ardennen!

Wij belonen vroege boekers, bij ons in de Ardennen!

Geniet na een dag vol wandelingen langs rivieren en doorheen heuvels van die welverdiende lokale trappist op het overdekte terras van de chalet bij de ondergaande zon. Dat is écht vakantie vieren. Eindelijk kan het weer!

Opgelet: Wacht voor de zomer zeker niet te lang met jullie vakantie vast te leggen, want iedere zomervakantie is Moulin de Hotton voor de volle 100% volzet.

In de nabije omgeving van ons vakantiedomein vind je een waaier aan activiteiten gericht op kinderen. Gaan kijken naar dieren in een safaripark, aan je chalet met een kajak het water opgaan, in de achtbaan gaan van Plopsa Coo... Dankzij de vlotte verbinding ben je direct bij één van de vele, toffe kinderactiviteiten!

Vroege beslississers genieten steeds van een extra korting bij Domein Moulin de Hotton. Naast deze leuke korting voor vroegboekers, is de kans een stuk groter dat uw favoriete chalet nog vrij is!

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.