+32(0) 11 60 37 52 Last minutes

Vroegboekkorting

Profiteer van vroegboekkorting op uw vakantie in de Ardennen

Wacht niet te lang met het boeken van uw vakantie in de Ardennen. Hoe eerder u boekt, des te hoger uw vroegboekkorting is. De vroegboekkorting is een combineerbare korting met de week- en familiekorting. Dankzij deze combineerbare korting kan uw vroegboekvoordeel oplopen tot 23%. De vroegboekkorting is geldig op alle boekingen tot 45 dagen voor aankomst. De kortingen (inclusief de week- en familiekorting) worden automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan de boeking.

Dubbele vroegboek-, week- en familiekorting tot 34%

Tot en met 02 februari verdubbelen wij de vroegboek-, week- en familiekorting! Bij het boeken van een zomervakantie van minimaal één week ontvang je sowieso 30% gecombineerde vroegboekkorting. Dit is gerarandeerd de laagste zomerprijs voor 2020! De dubbele gecombineerde korting is natuurlijk ook geldig in de schoolvakanties. Enkel geldig voor nieuwe boekingen.

Beslis je ten laatste op 26 januari 2019 een weekverblijf of langer te boeken tijdens de zomervakantie? Dan kun je gratis kajakken in de Ourthe of mountainbiken door de Ardennen. Je krijgt in functie van de beschikbaarheid en de weersomstandigheden een gratis kajakbeurt per persoon (kajaktocht van Hotton tot Noiseux mét vervoer terug) of mountainbikerit per persoon cadeau bij je boeking! Enkel geldig voor nieuwe boekingen. 

 

In de nabije omgeving van ons vakantiedomein vind je een waaier aan activiteiten gericht op kinderen. Gaan kijken naar dieren in een safaripark, aan je chalet met een kajak het water opgaan, in de achtbaan gaan van Plopsa Coo... Dankzij de vlotte verbinding ben je direct bij één van de vele, toffe kinderactiviteiten!

Vroege beslississers genieten steeds van een extra korting bij Domein Moulin de Hotton. Kom je in juli of augustus een week dan krijg je zelfs gegarandeerd 30% korting. Nooit zal je korting hoger zijn, zelfs niet in last minute. Met de dubbele vroegboekkorting kan je combineerbare vroegboekkorting oplopen tot 34%.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden in de prachtige omgeving. Uw vakantie kan nu echt beginnen.

Zoek en boek je ideale vakantie in de Ardennen!