Adventure Valley Durbuy

Adventure Valley Durbuy

Op nog geen 10 minuten met de wagen zijn jullie vanuit Moulin de Hotton, bij Adventure Valley in Durbuy. Een gloednieuw activiteitenpark dat zich steeds verder ontwikkelt met nieuwe activiteiten zoals hoogteparcours, grote glijbanen, binnenspeeltuinen, escape -en tag rooms, thematische activiteiten met Halloween en Kerst, ... en zoveel meer. Zijn jullie kinderen opzoek naar een avontuurlijke daguitstap? Ga dan zeker langs bij Adventure Valley voor een onvergetelijke ervaring, dichtgelegen bij ons chalets.

Beleef 'n topdag vol avontuurlijke en onvergetelijke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zoek de hoogtes op en scheur van de sliding tube van maar liefst 200 m lang. Onze persoonlijke nummer 1 van must do, wanneer jullie bij ons vakantie vieren! 

Adventure Valley ontwikkelt zich steeds verder en gaat mee in de nieuwe hypes! Zo zijn er sinds kort tag rooms waar kinderen om ter snelst 'n klim- en klouterparcours afleggen en laser shooters in het donker. Daarnaast kan de hele familie de uitdaging aangaan in één van de vele escape rooms waar er o.a. een bank beroofd wordt. Een écht familie-activiteit die wij absoluut aanraden!

Durven jullie naar het absolute hoogtepunt te gaan? Meer dan 100 hindernissen op wel 10m hoogte liggen te wachten op jullie. Klik je vast en vlieg van de zipline terwijl je boven een adembenemend parcours met 'n magnifiek uitzicht hangt. Tijdens deze activiteit van wel drie uur, trotseer je ongekende hoogtes en overwin je angsten! Een absolute aanrader voor kinderen van 12+ die opzoek zijn naar 'n uitdaging!