Mountainbiken in de omgeving van Hotton

Avontuurlijke mountainbikepaden strekken zich uit over het hele gebied. Er is in de directe omgeving van Hotton een grote diversiteit in niveau's voor de actieve moutainbikers. Hotton is het ideale landschap voor een actieve vakantie met de mountainbike. Bij ons op het park kunt u ook (elektrische) mountainbikes huren, alle informatie hieromtrent kan u hier terugvinden.

Doorheen de 4 seizoenen

De beste periode om te mountainbiken blijft natuurlijk de zomer, waarin zonder beperking heerlijk gefietst kan worden. Maar dat betekent niet dat u de andere seizoenen moet vergeten. De lente, omdat hij synoniem staat voor een explosie van groen en voor aangename temperaturen. Het aanbod van georganiseerde tochten is enorm. De herfst biedt mooie, rossige herfsttinten van gekleurde bladeren die naar beneden dwarrelen. Het is niet nodig de winter te vermijden. Rijden is vaak mogelijk en sneeuw geeft een beetje pit aan het sturen.

Populair in Hotton

Hotton heeft vier bekende fietsroutes die ideaal zijn voor fanatieke mountainbikers.
Deze routes worden steeds aangegeven door een driehoek met twee cirkels onder. 

Rode route: "Werpin" 17 km
Gele route: "NY" 17 km
Blauwe route: "Deulin" 18 km
Groene route: "Menlin" 22 km
 
Voor te mountainbiken is Domein Moulin de Hotton de ideale uitvalsbasis. Vertrek van aan je chalet en ga op ontdekking in de omgeving. 
  • Routes op maat van iedere leeftijd
  • Prachtige diversiteit aan routes voor mountainbikers
  • Uitgestrekte landschappen in de Belgische Ardennen