Een chalet kopen op Domein Moulin de Hotton, hoe werkt dat?


Met onze 48 jarige ervaring in de verkoop van tweede verblijven op vakantieparken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aangeboden verblijven zijn steeds gelegen in het groen en worden op professionele wijze uitgebaat. Er is steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht. Daarnaast is het domein volledig veilig omheind. 

Welke opties zijn er mogelijk?

1. Op Domein Moulin de Hotton kan u steeds een chalet aankopen voor eigen gebruik. U kan dus beslissen om uw chalet uitsluitend door uzelf te laten gebruiken. Anders gezegd, u kiest dan voor de 100% eigen gebruikformule en dus om uw chalet niet te verhuren of in de verhuur te plaatsen via het park. Baas in eigen (tweede) thuis.

2. Vele van onze klanten kiezen er echter voor om hun chalet deels zelf te gebruiken en deels in de verhuur te plaatsen om op die manier een deel van de jaarlijkse kosten te dekken of zelfs op zoek te gaan naar mooie huuropbrengsten. In dit scenario heeft u dan ook korting op uw jaarlijkse parkkosten in functie van het aantal weken verhuur. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij graag meer informatie over de mooie huuropbrengsten.

3. Voor personen die op zoek zijn naar een aankoop met meerjarige huuropbrengsten met maximale korting op de parkkosten, hebben wij een zeer interessant derde scenario uitgewerkt dat wij u graag tijdens een persoonlijk onderhoud toelichten. De chalet zal voor 52 weken per jaar verhuurd worden en u als koper hoeft zich verder geen zorgen te maken. De parkuitbater neemt al die "vervelende" taken voor zijn rekening. Als een leuke extra kan u ook minstens één week gratis verblijven in uw chalet.

De keuze is aan u! Wij ontvangen u graag met een tasje koffie tijdens één van onze Openchaletzondagen. Meer info over onze Openchaletzondagen, vindt u hier.

Extra kosten naast aankoop?


Naast de aankoop van uw vakantiewoning in de Ardennen, betaalt u jaarlijks een bijdrage voor het gebruik en het onderhoud van de infrastructuur van het perceel en de diensten, aan de parkuitbater. Zo kan u echt genieten op uw tweede verblijf.

Uw tweede verblijf in de Ardennen

Meer info via 0473/ 99 32 83 of birger@moulindehotton.be