+32(0) 11 60 37 52 Omboekgaranties

Chalet midden in de Ardennen en direct langs de Ourthe...

Chalets in de Ardennen

Een groot deel van de vakantie kun je wandelend of op de fiets door de rustgevende natuur doorbrengen. Heerlijke wandel- of fietstochten voeren je namelijk langs de mooiste plekjes van de Ardennen. Het glinsterende water van de rivier de Ourthe ligt op steenworpafstand van Moulin de Hotton en leent zich perfect voor de watersport. Een kajak voert je langs ongerepte natuur op het deinende ritme van de rivier met op de achtergrond het geluid van opgewekt vogelgezang. Op de oever met de hengel in de hand en het geluid van het kabbelende water is het duidelijk: vreugde floreert wanneer de natuur heerst.

Andere dagen spendeer je met een boek in de luie stoel bij het chalet. Natuurlijk wil je de mooiste vakantiefoto’s meteen delen met het thuisfront. Log in op ons gratis Wifinetwerk en deel een impressie van jouw vakantie. Een groot overdekt terras biedt schaduw, beschutting en een standplaats voor gezelligheid. Onze chalets zijn voorzien van een praktisch ingerichte keuken en een grote inloopdouche.

 

Brochure aanvragen?

De nieuwe brochure van Moulin de Hotton is beschikbaar. Vraag via deze link direct een nieuwe brochure aan.


  • Chalets direct aan rivier de Ourthe. Alle naar het zuiden gericht.
  • Vrijstaande chalets midden in het Ardens plaatsje Hotton.
  • Fantastische omgeving met veel mogelijkheden.
Filter uw accommodatie
Aantal personen
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Forel. Deze accommodatie geschikt voor 2 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

2 personen
47 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Zalm. Deze accommodatie geschikt voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

4 personen
80 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Snoek voor andersvaliden. Deze accommodatie geschikt voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

4 personen
95 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Baars. Deze accommodatie geschikt voor 5 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

5 personen
88 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Karper. Deze accommodatie geschikt voor 6 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan.

6 personen
95 m2
Wifi
Huisdieren toegelaten
Meer info

Groepsverblijf (villa) La Foulerie is onze eerste luxegîte die plaats biedt aan 12 - 15 gasten. Geniet van deze gerenoveerde eeuwenoude woning in hartje Hotton en ontdek de rust in de Ardennen.

15 personen
500 m2
Wifi