Huisdieren

Wilt u uw hond of huisdier graag meenemen op vakantie in de Ardennen? Uw hond of huisdier is van harte welkom op Moulin de Hotton. Honden genieten van alle vrijheid in de natuurlijke omgeving van de Ardennen. Als u wilt verblijven met een hond in België denkt u dan wel om de juiste papieren en inentingen. Op een selectie van accommodaties is het toegestaan om met 2 honden te verblijven, het supplement van een huisdier wordt dan wel tweemaal in rekening gebracht. 

Voor een huisdier wordt een extra toeslag in rekening gebracht. De kosten voor deze extra toeslag zijn 29 euro per weekend of midweek, 45 euro per week en 55 euro als u langer dan een week verblijft.

Zorg ervoor dat de hond de juiste inentingen heeft gehad waaronder voor rabiës (hondsdolheid) en dat u beschikt over een Europees dierenpaspoort. De juiste informatie kunt u verkrijgen via de dierenarts, deze zijn ook op de hoogte van de geldende regels in België.

  • Huisdieren zijn toegestaan op Moulin de Hotton
  • Geen huisdier? Jullie krijgen een chalet waar geen honden zijn toegestaan

Als je gaat wandelen door de Ardennen met een hond, dan kun je kiezen voor diverse wandelroutes die dichtbij of door Moulin de Hotton lopen. Aangezien er erg veel hondvriendelijke wandelingen zijn, kan u op het vvv kantoor op 2 min. van het domein vele wandelroutes bekomen.

Uw hond uitlaten kan op wandelafstand van ons vakantiedomein. Op het domein zelf, vragen wij om uw hond aangelijnd te houden. De gemeente Hotton daarentegen, is een erg huisdiervrije gemeente waar u op sommige plekken uw hond kan uitlaten.

Moulin de Hotton heeft natuurlijk ook gedragsregels voor huisdieren, zo mag u maximaal 2 huisdieren meenemen (dit dient u vooraf aan te geven in het boekingsproces) en worden angstaanjagende en voor overlast zorgende huisdieren niet toegestaan.