Ontdek Domein Moulin de Hotton

Tweede verblijf in de Ardennen?

Droomt u ook al enige tijd van een tweede verblijf in de Ardennen? Zelf eigenaar worden van een luxe chalet gelegen in het centrum van Hotton, kan vanaf nu. U kan kiezen uit vier types: type Forel voor twee personen (47,5 m²), type Zalm voor vier personen (80,3 m²), type Baars voor vijf personen (88 m²) en tenslotte type Karper voor zes personen (94,9 m²). Aan u de keuze. Al onze eenheden van de eerste fase zijn uitverkocht, op één chalet na. De aankoopprijs voor deze chalet bedraagt € 191.900 exclusief registratierechten. 

Volgende nieuwbouwfase in de Ardennen!

Ondertussen hebben wij een volledige nieuwbouwfase afgerond op Moulin de Hotton. Ook in deze nieuwbouwfase hebben onze chalets het kenmerkende terras dat voor 2/3e overdekt is. Wat deze goedgeïsoleerde chalets absoluut karakteristiek maakt, is dat ze op palen staan. Volledig ingerichte keuken en een zeer ruime inloopdouche van 90 cm bij 140cm maakt van deze chalet uw droomverblijf in de Ardennen. Een aankoop van een chalet op ons domein met 24/24 uur toezicht, is zonder meer een gezonde aankoop in de Ardennen. Eigen inbreng van € 199.000 en het saldo renteloos te voldoen.

Genieten vanaf het eerste moment

Wanneer u naar uw tweede verblijf in de Ardennen komt, hoeft u het gras niet te maaien of bladeren te harken. De parkuitbater neemt al deze vervelende taken voor zich. Bij aankomst bent u dus vrij van alle zorgen. Genieten is dus echt genieten! 

Ontdek de modelwoningen

Ontdek met uw eigen ogen de luxe, het comfort en de rustige ligging van onze vier types. Bezoek nu onze koop/modelwoningen in Belgische Ardennen en word eigenaar van een luxe tweede verblijf. Maak telefonisch of via mail een afspraak en wij helpen u graag verder.

 

 

 

Tweede verblijf Ardennen

 

 

 

 

 

Uw tweede verblijf in de Ardennen

 Meer info via 0473/ 99 32 83 of birger@moulindehotton.be