+32(0) 11 60 37 52 Aanbiedingen

Ontdek Domein Moulin de Hotton

Tweede verblijf in de Ardennen?

Droomt u ook al enige tijd van een tweede verblijf in de Ardennen? Zelf eigenaar worden van een luxe chalet gelegen in het centrum van Hotton, kan vanaf nu. U kan kiezen uit vier types: type Forel voor twee personen (47,5 m²), type Zalm voor vier personen (80,3 m²), type Baars voor vijf personen (88 m²) en tenslotte type Karper voor zes personen (94,9 m²). Aan u de keuze. Onze chalets worden verkocht inclusief meubels en volledige inventaris vanaf €130.000 inclusief BTW én privéparking aan de chalet.

Volgende nieuwbouwfase in de Ardennen!

Kenmerkend voor deze chalets zijn de zeer ruime terrassen die voor 2/3e overdekt zijn. Wat deze goedgeïsoleerde chalets absoluut karakteristiek maakt, is dat ze op palen staan. Volledig ingerichte keuken en een zeer ruime inloopdouche van 90 cm bij 140cm maakt van deze chalet uw droomverblijf in de Ardennen. Een aankoop van een chalet op ons domein met 24/24 uur toezicht, is zonder meer een gezonde aankoop in de Ardennen.

Genieten vanaf het eerste moment

Wanneer u naar uw tweede verblijf in de Ardennen komt, hoeft u het gras niet te maaien of bladeren te harken. De parkuitbater neemt al deze vervelende taken voor zich. Bij aankomst bent u dus vrij van alle zorgen. Genieten is dus echt genieten! 

Ontdek de modelwoningen

Ontdek met uw eigen ogen de luxe, het comfort en de rustige ligging van onze vier types. Bezoek nu onze koop/modelwoningen in Belgische Ardennen en word eigenaar van een luxe tweede verblijf. Maak telefonisch of via mail een afspraak en wij helpen u graag verder.

 

 

 

Tweede verblijf Ardennen

 

 

 

 

 

Uw tweede verblijf in de Ardennen

 

Meer info via 0473/ 99 32 83 of birger@moulindehotton.be

Het is eindelijk tijd om te genieten!