Groepsinformatie

Groepsboekingen

Geniet van mooie momenten samen en blijf overnachten in een van de groepsaccommodaties van Moulin de Hotton. Er zijn luxe en sfeervolle chalets beschikbaar voor 2 tot 6 personen. Voor grotere groepen, meer dan 10 personen, kan een offerte worden opgemaakt. Desgewenst kunnen de chalets naast elkaar of met een andere vertrek- of aankomstdata geboekt worden. Neemt u voor het maken van een offerte contact op met Frank (info@moulindehotton.be).

  • Sportstages
  • Wandel- en fietsverenigingen
  • Visverenigingen

De omgeving van Moulin de Hotton biedt ook voor wandel- en fietsverenigingen een perfecte uitvalbasis in de Ardennen. Met diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving een perfecte locatie voor een weekend.

Als groep kunt u verblijven in groepsverblijf La Foulerie, deze recent gerenoveerde eeuwenoude woning biedt plaats voor groepen tot 15 personen. Dit luxeverblijf ligt net zoals onze andere accommodaties pal aan de Ourthe.

Moulin de Hotton ligt op steenworpafstand van de Ourthe. Hierdoor is de locatie uitermate geschikt voor (vlieg)visverenigingen om samen te komen.