Zoute Rally in Durbuy

Zoute rally in Durbuy

De ZOUTE GRAND PRIX doorkruist het land diagonaal om voor het eerst te landen in het pittoreske Durbuy, de voordeur van de Ardennen. Op de agenda? De “RALLYE DE DURBUY®”, een driedaagse oldtimerrally van 22 april tot 24 april 2022 op hetzelfde hoge niveau als zijn spiegelbeeld aan de kust, maar ditmaal ondergedompeld in de ongeëvenaarde ambiance van kronkelende bergbaantjes, rijzige naaldbossen en voorjaarse gezelligheid.

Het wordt genieten in overvloed van een onvergetelijke rij-ervaring tussen enthousiaste gelijkgestemden. Bovendien trekt de organisatie alle registers open met enkele zwierige verrassingen van formaat. Deze keer telt u niet de zandkorrels in uw schoenen maar wel de everzwijnen langs het parcours.

  • Unieke (oldtimer) rally op 10 minuten van het domein
  • Eigen parkeerplek bij de accommodatie

Onze nieuwe chalets op palen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen dankzij haar luxueuze, hedendaagse inrichting. Daarnaast beschik je gratis over (super)snelle Wi-Fi.

Je wagen kan je parkeren vlak aan je chalet. Het domein is volledig omheind, én wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze conciërge die terplekke woont.

Verblijven in alle rust? Ons vakantiedomein is gelegen op slechts 10 minuten rijden van Durbuy. Zo kun je na een drukke dag, genieten van de rust en groene Ardense natuur.